Suka  0 
EnglishBahasa Malaysia中文

Kehebatannya membuat lawak jenaka sudah cukup membuatkan penonton tidak kering gusi melihat pelbagai aksi jenaka bermula beliau menjejakkan kaki di atas pentas. Tepukan gemuruh daripada penonton yang tidak henti-henti membuatkan lagi suasana menjadi gamat.

Pembukaan persembahan, penonton akan disambut dengan ucapan “ Hello everyone, nama saya Helmi” dan penonton akan terpesona kaku melihat aksi seterusnya.

Helmi GimmickInfo Terkini
Persembahan GimikPersembahan & Pengacaraan


Satu-satunya Penghibur Malaysia

Helmi Gimmick adalah salah satu penghibur terkemuka di Malaysia yang akan membuatkan anda ketawa tanpa henti daripada pertunjukkan beliau.


Beliau adalah seorang lelaki yang berbakat dalam dunia hiburan seperti berbakat di atas pentas, adegan berlakon, melawak, menyanyi, dan penyampai.

Helmi Gimmick telah melakukan banyak pertunjukkan lawak jenaka di pentas secara solo bersama pasukan elit peringkat tempatan dan pelakon skrin. Beliau juga kerap membuat persembahan untuk Malaysia secara langsung.


Helmi Gimmick telah dilantik sebagai Jurulatih Motivasi rasmi untuk sebuah syarikat MLM terkemuka di Malaysia.

 

Klik helmigimmick.my untuk aktiviti Live terkini!

Facebook
Twitter
YouTube
Hubungi Kami
Helmi Gimmick

Helmi Gimmick

Artis Helmi Gimmick iaitu penghibur profesional Malaysia dan pelawak di atas pentas. Helmi Gimmick dikenali sebagai Pelawak Akta Peringkat terulung di Malaysia untuk persembahan secara langsung seperti watak mimik artis, watak meniru gaya selebriti, watak komedi dan aksi helah yang menarik.

Sebagai penghibur satu-satunya di Malaysia, Helmi Gimmick juga muncul di pentas dan adegan pelakon, penyanyi, pengacara dan penyampai pengacara.
Suka  0 
Bookmark and Share
Helmi Gimmick Kuala Lumpur /
Selangor
(M) 017-6769897 (E) helmigimmick9897@gmail.com
WhatsApp